RÓLUNK

Küldetésünknek tekintjük az alkotást, az érték- és otthonteremtést. Hiszünk a minőségben, a kreativitásban és az együttműködésben. Megrendelőink elégedettsége számunkra nemcsak cél, hanem örömforrás is, mert tényleg szeretjük ezt a munkát.

Bemutatkozás

Cégünk budapesti ingatlanok felújításával foglalkozik, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Eddig több mint félszáz lakást újítottunk fel, kiváló minőségben.

Generálkivitelezőként, a teljeskörű minőségi kivitelezés érdekében megbízható szakmai ismeretekkel és nagy gyakorlattal rendelkező szakembereket alkalmazunk, így az összes felmerülő problémát helyben, azonnal orvosolni tudjuk. A csapat összeszokott, fix emberekből áll, ez teszi lehetővé, hogy minden munkafolyamat állandó magas minőségben valósuljon meg.

Célunk a bizalom felépítése és megtartása, hogy a megrendelőnknek a lakásfelújítás egy kellemes, jó élmény legyen. Ezért pontosak vagyunk, a részleteket mindig egyeztetjük, a megbeszélteket maradéktalanul betartjuk, tisztességesen és rugalmasan állunk a megrendelő felé, hogy az együttműködés mindkét fél részéről maximális megelégedettséggel záruljon.

Minden munkát úgy végzünk el, mintha saját lakásunkat újítanánk fel, mert ez nekünk nem csak egy munka, hanem kihívás is, ami segít abban, hogy még jobbak legyünk. Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka mellett, és hiszünk abban, hogy a magas szakmai színvonalon végzett kivitelezésekre mindig lesz a kereslet.

Miért minket válasszon?

Minőség

Hiszünk abban, hogy a minőségi munkára mindig lesz igény. Mi minden lakást úgy építünk, mintha a saját ingatlanunkon dolgoznánk. Ötleteinkkel menet közben is segítjük, hogy Ön mindig a legjobb megoldást tudja választani.

Rugalmasság

Nálunk nincsenek kőbe vésve a dolgok. Ha Önnek a felújítás folyamán jön egy új ötlete, az nem probléma, sőt. Ha megoldható, akkor mi maximálisan azon vagyunk, hogy Ön azt kapja, amit szeretne. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.

Gyorsaság

Ez az egyik fő erősségünk. Mi egyszerre mindig csak egy munkát vállalunk el, így a teljes szakembergárdánk csakis az Ön lakására koncentrál. Nincs szétaprózódás, és nincs csúszás, mert mindenki folyamatosan rendelkezésre áll. Így a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk elvégezni a munkát, a határidők betartása nem okoz gondot.

Megbízhatóság

Elkötelezetten hisszük, hogy a kölcsönös megelégedettség a kulcsa bármilyen együttműködésnek, ennek kialakítására az első perctől törekszünk. Betartjuk a megállapodásokat, határidőket, feladatainkat a legnagyobb körültekintéssel és szakértelemmel végezzük, ezért az elkészült munkára garanciát is vállalunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha