SZOLGÁLTATÁSOK

Generálkivitelezőként dolgozunk Budapest területén belül. Mindenre kiterjedő, minőségi munkavégzéssel gondoskodunk arról, hogy lakásának felújítását Ön kényelmesen hátradőlve szemlélhesse. Nekünk minden megbízás egyedi és izgalmas. Kihívás, ahol szakmai tudásunkat és kreativitásunkat felhasználva segíthetünk valóra váltani megrendelőink álmát.

Generálkivitelezés

A nyugodt építkezés titka: tartsa egy kézben lakásfelújításának munkálatait. Generálkivitelező bevonásával Ön időt, pénzt és energiát spórol meg, hiszen nem kell minden munkára külön szakikat keresgélni, tőlük árajánlatokat bekérni, azokat összehasonlítani, összeszervezni a munkafolyamatokat, elérni, hogy a munkavégzés folyamatos, gördülékeny és szakszerű legyen. Önnek csak egy emberrel kell tartania a kapcsolatot, aki az egész kivitelezésért felel. Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módja annak, hogy az Ön lakása megszépüljön.

A generálkivitelező teljes körű szolgáltatást tud Önnek nyújtani. Ha szükséges, már az első lépésektől ott állunk Ön mellett, a tervezés folyamatától kezdve a végső takarításig mindenben tudunk segíteni. Nem csak a bontást, a kőművesmunkákat, a burkolást, a víz-, gáz- és fűtésszerelést, a villanyszerelési munkákat és a festést végezzük el, hanem igény szerint kompletten A-tól Z-ig mindent, beleértve a műszaki terveztetést és engedélyeztetéseket is.​

Megannyi lehetőség rejlik minden egyes lakásban. Amennyiben Ön úgy érzi nyugodtabb, ha elképzeléseit egy tervezővel is át tudja beszélni, akkor az ötletelésbe egy profi tervezőirodát is be tudunk vonni. Akár az alaprajzot szeretné átgondolni, akár egy komplett 3D-s látványtervet szeretne, állunk rendelkezésére.

Amennyiben a felújítás során Ön nyílászárókat is szeretne cseréltetni, abban is tudunk együttműködni. Partnerünk közvetlenül a gyártótól hozza a méretre gyártott ablakokat rövid határidővel.

Ha Ön fűtéskorszerűsítés mellett dönt, nem probléma. A legmodernebb kombi cirkó kazánt építjük be az otthonába a szükséges engedélyeztetésekkel együtt, de ha infrapanelt szeretne, annak sincs semmi akadálya.
Meleg van a lakásban és klímát szeretne? Aggodalomra semmi ok, beszerezzük, és kiépítjük a legmegfelelőbb berendezést, hogy Ön kompromisszumok nélkül élvezhesse a nyári napokat.

A gipszkartonozás egy nagyon kedvelt építési forma, mert könnyű vele bánni, tiszta, gyors és költséghatékony. Pillanatok alatt ketté lehet vele választani egy nagy szobát, vagy megépíteni a válaszfalakat. De gipszkartonnal nem csak nagy dolgokat lehet építeni, hanem kisebb dizájnelemeket, rejtett világításhoz fogadófelületet vagy álmennyezetet, esetleg falfülkéket is. A gipszkarton rendkívül jól alakítható, sokrétű felhasználása miatt a belsőépítésztervezők barátja. Ossza meg velünk elképzeléseit.

Lecserélné a konyháját, vagy új gardróbot szeretne? Egyedi a méret vagy az elképzelés? Mi sem egyszerűbb ennél. Egy komplett asztalos csapat várja, hogy az Ön elképzeléseit megvalósíthassa.

Nincs ideje vagy ötlete hogyan rendezze be a lakását? Van elképzelése, de jól jönne valaki, akivel meg tudná beszélni az ötleteit? Segítséget szeretne a bútorok beszerzésében? Kellene valaki, aki segít néhány ötletes, egyedi dizájnelemmel feldobni a lakását, vagy újra kellene gondolni az egészet az alapoktól? Nem akar elveszni a színek, anyagok, stílusok, kiegészítők összehangolásának kavalkádjában? Ha szeretne biztosra menni és olyan lakásbelsőt kialakítani, aminek mindenki a csodájára jár, akkor Önnek ránk van szüksége. Lakberendező csapatunk segít Önnek minden ötlete megvalósításában akár tervezésről, akár kivitelezésről van szó. Otthont varázsolunk lakásából.

Egy lakás esetében akkor mondható el, hogy elkészült, ha a felújítási munkálatok után gyönyörűen ki is van takarítva! Tehát nem elég, ha kulcsrakész a lakás, tisztának is kell lennie! Ez nem is olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolná az ember… Sőt! Az építkezésből származó törmeléket és a rengeteg port, a festés után maradt festékcseppeket, ragasztó csíkokat igen fárasztó és hosszadalmas 100% -osan eltüntetni, sok esetben speciális eszközök és speciális szerek nélkül lehetetlen küldetés. Arra is figyelnünk kell, hogy a frissen elkészült felületeket nehogy megsértsük. Ha Ön ezt az igen fárasztó munkát inkább profikra bízná semmi akadálya.

Hasznos tippek

Első lépés a tervezés
Egy lakásfelújításnál az első lépés a tervezés. A legfontosabb feladat tehát, hogy átgondoljuk és pontosan meghatározzuk, mit is akarunk. Ebben egy külső cég tud segítséget, ötleteket adni, de a munkát magunknak kell elvégezni.
Fontossági sorrend
A felújítás elkezdése előtt elengedhetetlen, hogy legyen egy fontossági sorrend. Meg kell határozni, hogy mi az, amit mindenképp el akarunk érni. Fontos mérlegelni, hogy mire van feltétlenül szükség, és mi az, ami „jó lenne, ha még beleférne”.
A vállalkozó kiválasztása
A megfelelő vállalkozó kiválasztása elég nehéz feladat, hiszen a piacon sok cég hirdeti magát. Nekünk is lehetnek ajánlásaink, vagy éppen úgy gondolhatjuk, hogy mi magunk is sok mindent meg tudunk csinálni. Esetleg a barátok is ajánlkoznak (még).
Mennyi ideig tart a lakásfelújítás?
Mindenki azt szeretné, hogy a munka a lehető leghamarabb befejeződjön, a lehető legkisebb felfordulással járjon, és minimális költségből megoldható legyen. Nem árt, ha a reálisan látjuk: az idő nagyon sok tényezőtől függ.
Tippek kis lakás felújításához
A tervezésnél nem csak a villanykapcsolókat vagy a bojler helyét kell kitalálni, hanem a berendezést is, mert egy kis lakásnál minden centi számíthat. Pont emiatt egy kis garzonnál is van létjogosultsága egy tervező bevonásának.
8 fontos szempont
A lakásfelújítás nem olyan egyszerű dolog, mint azt esetleg gondoljuk. A szakipari munkák megszervezése, a tervezett költségek és a határidő tartása igen komoly felkészültséget igényel. Íme nyolc fontos szempont, amire oda kell figyelni.

Bízza ránk lakása felújítását, vegye fel velünk a kapcsolatot!